Aretha Franklin – Her Ultimate Collection

LP - coloured vinyl -



Slechts 1 resterend op voorraad



  • A1 Freeway Of Love
  • A2 Think (1989)
  • A3 Sisters Are Doin’ It For Themselves
  • A4 Rolling In The Deep (Aretha’s Version)
  • A5 It Isn’t, It Wasn’t, It Ain’t Never Gonna Be
  • A6 Jump To It
  • A7 Love All The Hurt Away
  • B1 A Deeper Love
  • B2 Who’s Zoomin’ Who?
  • B3 Jumpin’ Jack Flash
  • B4 A Rose Is Still A Rose
  • B5 Another Night
  • B6 Willing To Forgive