X
X
Back to the top
X

Levertijden

Als speciaalzaak vinden wij het belangrijk ook ‘moeilijker’ leverbare titels te kunnen aanbieden. In theorie is alles wat op onze website staat leverbaar. Echter, er zijn uiteraard uitzonderingen op de regel. Sommige artikelen worden geïmporteerd uit andere landen en het is altijd lastig te voorspellen wanneer een import binnen komt. Wij bestellen ze bij de distributeur, maar hebben geen zicht op het traject van labels, distributeurs, leveranciers en vervoerders dat daaraan vooraf gaat.

In principe hebben in deze webwinkel alleen artikelen staan die we op voorraad hebben of redelijk snel kunnen leveren. Uitzonderingen zijn er altijd. Mocht een artikel echt lastig leverbaar zijn laten wij je dit weten en zorgen we ervoor dat we samen tot een oplossing komen.

Over ons

Velvet Music Breda is dé platenzaak van Breda en omstreken. We bestaan sinds 2000 en zijn in 2020 verhuisd naar een nieuwe locatie. We verkopen een uitgebreid assortiment aan nieuwe lp’s & cd’s maar ook accessoires, platenspelers en aanverwante artikelen. Deze webwinkel geeft je een indruk van wat we zoal hebben, in de échte winkel hebben we veel meer voorraad. Vind je het hier niet? Vraag er naar.

Adres

Houtmarkt 162
4811JT Breda
076 521 2569

@2021 Velvet Music Breda